Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zrakoplovu za Dohu

Uvijek ozbiljan! Mandžo ponovno na meti šaljivog Patricea Evre

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.12.2016.
u 09:09

Francuz je nedavno imitirao Mandžukića rekavši kako na gotovo sve reagira riječima 'no good'. Zezenacija je dobila nastavak u zrakoplovu za Dohu gdje će Juventus igrati protiv Milana finale talijanskog Superkupa. U društvu je bio i Sami Khedira

Mario Mandžukić ponovno je bio na meti šaljivog Patricea Evre. Francuz je nedavno imitirao Mandžukića rekavši kako na gotovo sve reagira riječima "no good".

Zezancija je dobila nastavak u zrakoplovu za Dohu gdje će Juventus igrati protiv Milana finale talijanskog Superkupa. U društvu je bio i Sami Khedira.

 

– Pozdrav, idemo u Dohu igrati Superkup. Sa mnom su Big Sam i Mister No Good. Vidite, svaki put je "no good". Ali Mario, ja znam da ti voliš ovu igru. Reci obožavateljima da voliš ovu igru. Molim te, reci obožavateljima da voliš ovu igru, oni te vole – rekao je Evra, a Mandžo je odgovorio:

– Naravno da volim ovu igru. Ali, "no good".

– Ha, ha, ha... On je najbolji, on je broj jedan – prisnažili su Evra i Khedira.

>>Urnebesno: Pogledajte kako Patrice Evra imitira vječno namrgođenog Marija Mandžukića

Komentara 1

DE
debelaberta
09:40 22.12.2016.

ovo je vijest od jučer, a stavljanje stare vijesti kao udarne na naslovnicu je odraz stanja u vašem listu, bliži vam se skora propast, više vas nitko ne čita jer svi znaju da provodite velikosrpsku politiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije