Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crveni vragovi kreću u realizaciju

Utrka Arsenala i Man. Uniteda za Vrsaljkom

\'13.01.2006.....zagreb...spo....stadion maksimir,dopredsjednik dinama zdravko mamic..foto:marko prpic\'
Marko Prpić/Pixsell
16.12.2010.
u 19:21

Skaut Manchester Uniteda Budimir Vujačić dao je zeleno svjetlo vodstvu kluba da krene u realizaciju transfera

Mamićev skorašnji odlazak u Englesku povezan je s transferom Šime Vrsaljka. Dopredsjednik će razgovarati s nekoliko klubova te opipati puls budućih kupaca na cijenu od 15 milijuna eura za mladoga reprezentativca.

Topnici bi ga ostavili

No, istina je da Vrsaljka pod svaku cijenu žele dva engleska kluba: Arsenal i Manchester United, oba deficitarna s desnim braničima. S jednom razlikom: topnici bi, navodno, bili spremni kupiti Vrsaljka te ga ostaviti još godinu dana u Dinamu, dok bi ga United uzeo odmah i vjerojatno ponudio više od londonskog suparnika. Ta će utrka trajati barem do sredine siječnja...

U priči o Vrsaljku posebno je intrigantan interes Manchester Uniteda, jer u tom klubu nikada nije igrao niti jedan Hrvat. Za Vrsaljka je zeleno svjetlo dao Manchesterov skaut za jugoistočnu Europu Budimir Vujačić, koji je prošli tjedan bio na uzvratnoj kup-utakmici Osijek - Dinamo.

Crnogorac je utjecajan na Old Traffordu, jer su nakon njegova skautiranja svojedobno kupljeni Zoran Tošić i Adem Ljajić. Kod njega je Vrsaljko položio ispit i njegova je misija završena. Preostala je samo finalizacija posla.

Naravno, ovisit će o Mamićevim apetitima. Jave li se u međuvremenu Manchester City ili Chelsea s boljim ponudama, Šime će zaobići Old Trafford.

Priča se proširila

Mamiću ide na ruku što se već proširila priča da Šimu traži pola Otoka, što mu samo podiže cijenu. Tako je i Francuze iz Lyona prošle zime pekao na laganoj vatri virtualnim ponudama Tottenhama i Chelsea za Dejana Lovrena dok nije postigao cijenu koju je zamislio.

Tako ni ovaj put neće ni milimetar odstupiti od 15 milijuna eura za Šimu Vrsaljka. Pitanje je samo koji će engleski nogometni velikan biti brži i konkretniji.

Komentara 7

OB
-obrisani-
19:25 16.12.2010.

Mamić je spreman da lansira novog roba za rad u inozemstvu !

DU
Deleted user
20:08 16.12.2010.

Citam i ne vjerujem, pa tko bi ostao imun na 15 mil za desnog bocnog. Ako to postigne treba mu skinut kapu jer hajduk za cijelu momcad ne bi mogao dobiti 15 mil :))) Od tih para se moze odvojiti 4 za nekog killera i 2 za veznog sa sutom, samo pitanje je dal bi igrac koji kosta 4 mil htio igrat HNL

Avatar Idler 3
Idler 3
00:37 17.12.2010.

Hm da...a i Tošić i Ljaljić su se naigrali u ManU !? Inače potpisujem ovo kaj je napisal @hotfishlake!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije