Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U BUKUREŠTU

VIDEO Rumunjski navijači napali bosanske vičući Srbija, Srbija! Prekinuli susret u 32. sekundi

Twitter screenshot
26.09.2022.
u 23:18

BiH je već ranije izborila prvo mjesto u skupini s 11 bodova i plasman i elitnu skupinu Lige nacija, dok je Rumunjska sa sedam osvojenih bodova posljednja i u sljedećem će izdanju igrati u C ligi.

Utakmica posljednjeg kola Lige nacija između Rumunjske i Bosne i Hercegovine u Bukureštu završila je rezultatom 4:1 u korist domaćina, ali s obzirom na to da nije bila od nekog značaja za plasman, rezultat je pao u drugi plan zbog izgeda navijača.

Već u 32. sekundi utakmica je prekinuta jer su najstrastveniji rumunjski navijači probili zaštitnu ogradu i napali gostujuće navijače. Oko 200 navijača BiH bilo je smješteno na tribini iza gola, a od Rumunja ih je dijelio jedan prazni sektor i zaštitna ograda. Rumunjski su navijači vrlo brzo probili tu zaštitu i nasrnuli na goste uzvikujući "Srbija, Srbija!" 

Letjeli su razni predmeti, sjedalice s tribine i pirotehnička sredstva između sukobljenih skupina. Specijalna policija je ubrzo smirila situaciju i utakmica je nastavljena. Do kraja više nije bilo izgreda. 

Strijelci za Rumunjsku bili su Dennis Man (38'), George Puscas (73' i 86') te Andrei Ratiu (79'), dok je za Bosnu i Hercegovinu jedini pogodak zabio Edin Džeko (77').

BiH je već ranije izborila prvo mjesto u skupini s 11 bodova i plasman i elitnu skupinu Lige nacija, dok je Rumunjska sa sedam osvojenih bodova posljednja i u sljedećem će izdanju igrati u C ligi.

Standings provided by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije