Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐENA SITUACIJA

Utakmica NBA lige otišla u produžetak iako nije bilo izjednačeno! Za sve je kriv trener domaćih

NBA: Philadelphia 76ers at Washington Wizards
Geoff Burke/REUTERS
01.02.2022.
u 09:10

Sve se odvilo kod rezultata 112:111 za 76erse, a vrijeme je isteklo...

Philadelphia 76ersi pobijedili su Memphis Grizzliese 122:119 nakon produžetka, no do njega ne bi došlo da trener domaćih Doc Rivers nije napravio potpunu glupost.

Naime, nakon isteka vremena i onoga što je trebala biti pobjeda 112:111, dotrčao je do sudaca i vikao na njih zbog nedosuđenog, kako ga je vidio, prekršaja na Sethu Curryju. I suci su mu dali tehničku, što znači jedno slobodno bacanje za protivničku momčad.

 

 

 

Time je Memphis nakon što je izgubio utakmicu dobio priliku za produžetak, što je Ja Morant iskoristio, ali domaći su svejedno pobijedili i spasili trenera, ali i svoj omjer pobjeda i poraza, koji je sad 31-19 umjesto 30-20. Još je značajnija ta pobjeda iz razloga što nije igrao Joel Embiid.

Zato je Tyrese Maxey briljirao s 33 poena i osam asistencija, što je bio odgovor na Moranta i njegovih 37 poena, pet skokova i pet asistencija.

Na kraju priče, igrači su sad ti koji moraju porazgovarati s trenerom i objasniti mu da neke stvari ipak može iznijeti i na mirniji način, prihvatljiviji. Koji ih ne bi stajao utakmice...

Što se ostalih utakmica večeri tiče... Indiana Pacersi su na svom parketu pobijedili LA Clipperse 122:116, a hrvatski centar Ivica Zubac nije igrao zbog ozljede potkoljenice.

Rookie Indiane Isaiah Jackson pokazao se junakom dvoboja s 26 poena i 10 skokova, dok je Amir Coffey (27) dao najviše za Clipperse, koji su gostujuću turneju okončali s nizom 4-4.

Clippersi su igrali i bez Kawhija Leonarda i Paula Georgea, te su pali na osmo mjesto Zapada.

Golden State Warriorsi su sa 122:108 pobijedili u gostima Houston Rocketse na krilima Stephena Curryja i njegovih 40 poena, od čega je 21 postigao u zadnjoj četvrtini. Warriorsima je to šesta pobjeda u nizu, a Houstonu 11. domaći poraz zaredom.

Boston Celticsi su kod kuće s 122:92 nadigrali Miami Heat s dobrim učincima Jaylena Browna (29) i Jaysona Tatuma (20). Kod Miamija, koji je ovim porazom izgubili vodeće mjesto na Istoku, Max Strus je zabio 27 poena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije