Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gianni De Biasi:

Utakmica će se registrirati 3:0 za Albaniju? Slike su jasne i svi ih vide

Albanija i Srbija
Foto: Reuters/PIXSELL
15.10.2014.
u 18:32

– Nekoliko mojih igrača ima ozljede glave, a osim navijača napali su ih i redari. Stadion u Beogradu nije adekvatan za takvu vrstu utakmice

Gianni De Biasi, talijanski strateg na klupi Albanije, bio je šokiran jučerašnjim događajima na utakmici protiv Srbije u Beogradu. Rekao je da nešto slično nikada nije doživio.

– Ovo je bilo jako traumatično iskustvo za nas. Ono što smo se nadali da ćemo izbjeći, nažalost se dogodilo. Igrali smo dobro, ali nismo bili u mogućnosti završiti utakmicu jer su navijači utrčali na teren. To je bila uistinu opasna situacija, rekao je De Biasi pa nastavio:

– Nekoliko mojih igrača ima ozljede glave, a osim navijača napali su ih i redari. Stadion u Beogradu nije adekvatan za takvu vrstu utakmice. Hoće li se susret registrirati rezultatom 3:0 za Albaniju? Postoje organi koji će o tome odlučivati, ali slike su jasne i svi ih vide. Bilo je to iznimno opasno, zaključio je izbornik Albanije.

>>Ozlijedili su nam četiri igrača, strašno je što se dogodilo u Beogradu

>>Prekinuta utakmica Srbije i Albanije zbog tučnjave igrača, pogledajte provokaciju gostiju!

>>Srbi na stadionu spalili zastavu NATO saveza, slika obišla svijet

>>Uefa odlučuje o kaznama, Platini i Blatter progovorili o incidentu u Beogradu!

Komentara 30

UV
UvijekDesno
18:36 15.10.2014.

Barbarsko ponašanje slavoserva

Avatar flame
flame
22:02 15.10.2014.

Neće se Srbi izvući, iako svim silama ovo pokušavaju prikazati kao "belosvetsku" urotu. Nasjeli su na provokaciju, utakmica se mogla bez problema nastaviti da je samo do zastave, ali ulazak na teren i udaranje protivničkih igrača nema opravdanja! 3-0 za Albaniju i nekoliko utakmica bez gledatelja- sve drugo bila bi politička farsa.

DO
dobar
04:27 16.10.2014.

Jednostavno Srbiju treba suspendirati iz natjecanja najmanje 5 godina , i dobrano novcano kazniti srbijanski savez pa ce drugi puta malo vise razmisljati. Zasluzili su to i ujedno su pokazali kakv su narod i tko su i sto su.Zasto suu uopce spominjali Hrvate i klicali ubij Hrvata da siptar nema brata znaci tu su pokazali svoju miroljubivost. Kazna jednostavno takovim divljacima nije mjesto medu kulturnim narodom jer dokazali su mnogo puta da su divljaci i da pripadaju u Balkansku kaljuzu i neka se kupaju u toj kaljuzi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije