Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BELGIJSKA LIGA

Uspješna Anderlechtova proba za Dinamo

Anderlecht
Antonio Bronić
27.11.2009.
u 22:55

Nogometaši Anderlechta imali su uspješnu generalnu probu za utakmicu protiv zagrebačkog Dinama, u 5. kolu skupine A Europa lige.

Anderlecht je u prvoj utakmici 16. kola belgijskog prvenstva u Bruxellesu svladao Kortrijk s 1-0. Odlučujući se trenutak dogodio u 11. minuti, strijelac je bio Mađar Ronald Juhasz.

Hrvatski nogometaš Kortrijka Leon Benko ušao je u igru 67. minuti, zamijenivši Davyja de Beulea.

Utakmica Anderlecht – Dinamo na rasporedu je u srijedu, 2. prosinca, s početkom u 21.05 sati. Ajax i Anderlecht predvode skupinu A s osam bodova, Dinamo ih je skupio tri, a Timişoara dva.

Anderlecht je nastupio u sljedećem sastavu: Proto, Deschacht, Mazuch, Juhasz, Gillet, Van Damme, Biglia, Sare, Legear (od 69. Chatelle), De Sutter (od 74. Suarez), Lukaku (od 92. Kanu).

Jupiler liga, 16. kolo:

Anderlecht – Kortrijk 1-0 (Juhasz 11)

Redoslijed: 1. Anderlecht 38, 2. Club Brugge 30 (-1), 3. Germinal 27 (-1), 4. Standard 25 (-1)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije