Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA UZBUĐENJA

Usko ćemo doznati tko ulazi u Drugu HNL: Za mjesto se bori pet klubova

Gorica i Mladost Ždralovi sastali se u osmini finala hrvatskog nogometnog kupa
Igor Soban/PIXSELL
31.05.2022.
u 17:28

Finalna utakmica na rasporedu je 12. lipnja i domaćin tom ključnom susretu bit će bolji iz ogleda Mladost ili Grobničan - Zagorec.

Pet dosadašnjih trećeligaških momčadi od subote kreću u borbu za jedno prazno mjesto koje je ostalo u Drugoj HNL. Za plasman u drugoligaško društvo borit će se nogometaši Mladosti iz Ždralova, Grobničana, Hrvaca, Vukovara 1991 i Zagorca.

Održan je ždrijeb za dodatne kvalifikacije, a u pretkolu će se, ove subote, prvo sastati Mladost Ždralovi i Grobničan u Bjelovaru. U srijedu, 8. lipnja, na programu su polufinalni susreti. Zagorec odlazi u goste pobjedniku pretkola, dok će Hrvace na svom stadionu dočekati Vukovar 1991.

Finalna utakmica na rasporedu je 12. lipnja i domaćin tom ključnom susretu bit će bolji iz ogleda Mladost ili Grobničan - Zagorec.

Iako još nema službene potvrde dosadašnja Prva HNL od iduće sezone bi se trebala zvati Elitna liga, dok bi Druga HNL, sve po uzoru na engleski primjer, trebala postati Prva liga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije