Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katastrofa Uniteda

Uprskao! Moyes je ispao i iz Liga kupa

David Moyes
Foto: PA/Pixsell
23.01.2014.
u 00:04

Moyesa malo može utješiti što je na klupi Milana kiksao i Clarence Seedorf, koji je ispao u četvrtfinalu talijanskog kupa od Udinesea (1:2).

David Moyes izgubio je baš sve kredite navijača na Old Traffordu, nakon što je već ranije ispao iz FA Kupa, te s Manchester Unitedom “čvrsto drži” sedmo mjesto u prvenstvu, oprostio se u srijedu i od Liga kupa.

Trofeja ove godine neće vidjeti! Trebao je nasljednik Sir Alexa Fergusona nadoknaditi poraz iz prve polufinalne utakmice protiv Sunderlanda (1:2) i bio je blizu. Ali...

Uspio je još nekako odvesti susret u produžetke (1:0) preko Evansa, a zatim su u produžecima primili gol od Sunderlanda u 119. minuti (Bardsley), ali je u 121. triler produžio Hernandez i odveo ih u ispucavanje jedanaesteraca.

No, tada je krenula crna serija vragova. Promašio je Welbeck, zabio Fletcher, a onda se ispromašivali redom Januzaj, Jones i Rafael... Sunderlandu su finale s bijele točke finale na Wembleyu protiv Manchester Cityja donijeli Alonso i Ki Sung-Yong.

Moyesa malo može utješiti što je na klupi Milana kiksao i Clarence Seedorf, koji je ispao u četvrtfinalu talijanskog kupa od Udinesea (1:2).

Barcelona uvjerljiva protiv Levantea

Barcelona je s 4:1 slavila kod Levantea u prvoj utakmici četvrtfinala španjolskog Kupa kralja. Domaćini su poveli preko El Zahara da bi u nastavku uslijedio šou Tella. Prvo je Juanfran u 53. minuti pogodio krivu mrežu, a onda sudbinu Levantea zapečatio Tello s tri gola.

>> Šok! Falcao u bolnici, a upitan mu je čak i SP!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije