Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U CVETKOVCU

Uoči praznika nogometa: Tehničar za Hajduk pripremio šator, montažnu tribinu i pozvao sve navijače

Foto: Tehničar Cvetkovec (Facebook)
12.10.2022.
u 12:41

Najveća utakmica u povijest malog podravskog mjesta počinje u 15:30 sati.

Sve je spremno za spektakl u Cvetkovcu, selu udaljenom dvadesetak minuta od Koprivnice. Tehničaru uskoro u goste stiže Hajduk, a sportska će poslastica na Stari breg, stadion četvrtoligaškog kluba, privući na tisuće ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Ekipe će u sklopu 1/16 finala Hrvatskog kupa na teren istrčati u 15:30, a trener Bijelih Mislav Karoglan, usprkos tome što na put nije poveo brojne prvotimce, nema namjeru podcijeniti protivnika. U Splitu su ostali Marko Livaja, Chidozie Awaziem, Josip Elez, Lovre i Nikola Kalinić, Lukas Grgić te David Čolina.

- Maksimalan respekt svakom niželigašu. Imamo povijest zanimljivih susreta u kupu. Bitno je da utakmicu shvatimo maksimalno ozbiljno i odradimo je kako treba. Uveli smo neke mlade igrače u trenažni proces, neki će i otići s nama na put – izjavio je Karoglan za stranice Hajduka.

Nekad u Hajduku, danas u Tehničaru - Kruno Lovrek
Foto: Privatna fotografija

Tehničar se marljivo pripremao za dan povijesnog karaktera za klub. Pripremili su dodatnu tribinu, kao i šator, u kojem će se navijači nakon ogleda moći družiti s igračima. 

- Pozivamo sve zainteresirane danas da dođu na Stari breg, uživaju u nogometu i velikoj sportskoj atmosferi, Cvetkovec je danas nogometno središte naše županije! - poručili su na Facebook stranicama kluba.

Utakmicu će suditi Ante Čuljak, pomoćni suci su Anto Marić i Dejan Vuković, dok je četvrti sudac Toni Dadić. Delegat utakmice je Dražen Posavec.

Na susretu će biti i novinar Večernjeg lista pa ćete sve detalje sa susreta moći pročitati na našem portalu.

Komentara 1

LA
Ladi
13:06 12.10.2022.

Dobar posao u Cvetkovcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije