Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTREBNA POBJEDA

United umalo prokockao dva gola prednosti, ali Leeds nije izdržao pritisak

Reuters
20.02.2022.
u 17:06

Četvrti United sada ima 46 bodova, četiri manje od trećeg Chelseaja, a četiri više od petog West Ham Uniteda i šestog Arsenala, dok je Leeds ostao 16. sa 23 boda.

Nogometaši Manchester Uniteda u prvoj su utakmici nedjeljnog programa 26. kola engleskog prvenstva kao gosti svladali Leeds United sa 4:2 (2:0).

Gosti iz Manchestera poveli su s dva gola u završnici prvog poluvremena preko Maguiera (34) i Brune Fernendesa (45+5), no domaći su u samo dvije minute stigli do poravnanja golovima Rodriga (53) i Raphinhe (54).

Ipak, Crveni vragovi su opravdali ulogu favorita, Fred (70) je snažnim udarcem okončao odličnu akciju sredinom nastavka, da bi pobjedu potvrdio Elanga (89) pred sam kraj dvoboja.

Četvrti United sada ima 46 bodova, četiri manje od trećeg Chelseaja, a četiri više od petog West Ham Uniteda i šestog Arsenala, dok je Leeds ostao 16. sa 23 boda.

Na vrhu je Manchester City sa 63 boda, šest manje uz utakmicu manje ima drugi Liverpool.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije