Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA UTAKMICA

United opet izgubio: Liverpoolu svirana tri penala, Gerrard zabio dva

Steven Gerrard i Daniel Sturridge
Foto: Reuters (Ilustracija)
16.03.2014.
u 16:22

Bio je to neobičan susret u kojem je Liverpool iskoristio dva penala.

Liverpool je u 29. kolu Premierlige na nanio novi udarac Manchester Unitedu. Redsi su na Old Traffordu slavili s 3:0 u utakmici u kojoj su imali tri jedanaesterca.

Bio je to neobičan susret u kojem je Liverpool iskoristio dva penala. Prvi je došao u 34. minuti kada je Rafael igrao rukom u svojem kaznenom prostoru. Siguran izvođač s 11 metara bio je Steven Gerrard.

Gerrard je na 2:0 na isti način povisio u 47. minuti. Phil Jones je napravio prekršaj u šesnaestercu što je veznjak Liverpoola pogodio u gol.

Treći jedanaesterac za Liverpool stigao je u 78. minuti. Nemanja Vidić nakon starta na Danijelu Sturridgeu dobio drugi žuti karton i morao je pod tuš, no snimka je pokazala da nije bilo kontakta. Gerrard u svojem trećem pokušaju nije bio precizan, pogodio je vratnicu.

Konačni rezultat postavio je Luis Suarez golom u 84. minuti.

Arsenal je slavio na gostovanju kod Tottenhama s 1:0, a londonski je derbi odlučio Rosicky pogotkom u drugoj minuti.

Chelsea je vodeća momčad lige sa 66 bodova. Liverpool i Arsenal su skupili po 62, no imaju i utakmicu manje, dok Manchester City ima 60 bodva, ali i tri utakmice manje od Mourinhovih trupa.

>> Mourinho želi dovesti Mandžukića u Chelsea

Komentara 2

Avatar TILINGO
TILINGO
21:22 16.03.2014.

liverpool:))

CA
Catalonia
16:37 16.03.2014.

Jadni united.postali su kanta za napucavanje.totalno su smijesni.a ista ekipa ko prosle sezone...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije