Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WBA-MANUTD 1:2

United do pobjede autogolom, Rooney pokazao novu kosu

Rooney
Pixsell
14.08.2011.
u 18:53

Nogometaši Manchester Uniteda osvojili su prve ovosezonske bodove u Premiershipu.

Manchester United pobjedom je započeo novu sezonu, u gostima je 'pao' WBA 2:1, no nije bilo lako crvenim vragovima.

U 13. minuti poveli su Fergusonovi dečki preko Rooneyja. Napadač je opalio s ruba kaznenog prostora na asistenciju Ashleyja Younga, a u nastavku utakmice nije išlo tako glatko. U 37. minuti je, sa slične pozicije za domaćine izjdnačio Shane Long, a velike ''zasluge'' za pogodak idu i novom vrataru Manchestera De Geu jer je udarac bio prilično mlak.

Inicijativu je u do kraja prvog dijela držao WBA, a slično se nastavilo i u drugom poluvremenu. Sreća je na kraju pomazila United. Youngova lopta lagano se odbila o domaćeg Reida i završila u mreži za tri boda aktualnom engleskom prvaku.

U 76. minuti travnjak je šepajući napustio branič Rio Ferdinand, a navodno se radi o ozljedi butnog mišića. Zamjenio ga je 19-godišnji Phil Jones kojeg je Ferguson doveo iz Blackburna.  Zbog iščašenja ramena dva i pol mjeseca u momčadi neće biti ni Brazilca Rafaela.
u 37. je izjednačio Long, a u 81. pobjedu vragovima donosi domaći Reid autogolom.

Komentara 2

ZD
Zoran-Düsseldorf
07:05 15.08.2011.

Ma vazna su tri boda,a kako je lopta usla u gol,to nije uopste vazno,i autogolovi su deo igre,zar ne?

DR
dragogera
14:36 15.08.2011.

ferguson vidi sammira kao rijesenje kreativnosti man u. igre,a englezi cak razmisljaju da mu ponude i drzavljanstvo,jel on je bolji od gerrarda,a sammir odusevljen tom idejom pristaje na opciju,jer on se ipak vise osjeca englezom nego hrvatom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije