Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELE DA POBJEGNE

United će potencijalnom vatrenom povećati plaću 35 puta!

Adnan Januzaj
PA/Pixsell
07.10.2013.
u 12:56

Engleski mediji pišu kako će Januzaju biti ponuđen četverogodišnji ugovor te kako će tjedno zarađivati 35 tisuća eura

Novoj zvijezdi Manchester Uniteda Adnanu Januzaju ipak će biti ponuđeno produljenje ugovora koji mu istječe sljedećeg ljeta. Ovaj 18-godišnjak koji nastupa za juniore vragova i tek je počeo konkurirati za seniorsku momčad, donedavno nije bio u ozbiljnijim planovima kluba. S dva pogotka Sunderlandu kojima je donio pobjedu primorao je čelnike da dobro razmisle o njemu, s obzirom da ga vrebaju City i Barcelona.

Engleski mediji pišu kako će mu biti ponuđen četverogodišnji ugovor te kako će tjedno zarađivati 35 tisuća eura, što je u usporedbi za sadašnjih 1000 eura iznenađujuć potez Uniteda koji nema običaj svoje mlade igrače puno plaćati.

Podsjetimo, Januzaj je Kosovar rođen u Belgiji, no još nije odlučio za koju će reprezentaciju nastupati. Iz HNS-a potvrdili su nam kako će ga pokušati vrbovati u kockasti dres s obzirom da mu je majka navodno Hrvatica...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije