Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Union Berlin i dalje je najveći hit sezone: Pali su i "apotekari"

Union Berlin - Bayer Leverkusen
Andreas Gora/DPA/PIXSELL
15.01.2021.
u 23:05

Bayeru je to već četvrti susret u nizu bez pobjede, dok je Union produžio niz bez poraza na šest utakmica

U prvom susretu 16. kola njemačkog nogometnog prvenstva Union Berlin je pobijedio Bayer Leverkusen sa 1-0 produbivši krizu "apotekara".

Pogodak odluke zabio je Cedric Teuchert u 88. minuti na asistenciju Christopehera Lenza. Bila je to brza kontra domaćina nakon koje je Teuchert sam izbio ispred Lucasa Hradeckyja i zabio za 1-0. Zanimljivo, isti je igrač bio u istoj situaciji i u 50. minuti, no tada je pogodio vratnicu.

Leverkusen je dominirao već dio susreta, no nikako nije uspio probiti obranu berlinskog sastava. Tin Jedvaj nije nastupio za goste.

Bayeru je to već četvrti susret u nizu bez pobjede, dok je Union produžio niz bez poraza na šest utakmica.

Bayer je ostao na trećem mjestu s 29 bodova, četiri manje od vodećeg Bayerna, dok je RB Leipzig na drugom mjestu s 31 bodom. Union Berlin je skočio na četvrto mjesto s 28 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije