Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog dopinga

UN suspendirao Mariju Šarapovu kao ambasadoricu dobre volje

Marija Šarapova
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.03.2016.
u 15:50

Ruskinja surađuje s UN-om u pružanju pomoći žrtvama Černobilske katastrofe iz 1986. i u utorak linkovi za njen profil na služebnoj UN-ovoj stranici (www.un.org) nisu funkcionirali.

Ujedinjeni narodi su donijeli odluku o suspenziji ruske tenisačice Marije Šarapove kao ambasadorice dobre volje nakon što je prošli tjedan otkrila da je na Australian Openu u siječnju bila pozitivna na doping.

UN-ov program za razvoj (UNDP) koji je dodijelio Šarapovoj titulu ambasadorice dobre volje u veljači 2007. godine suspendirao ju je dok se ne okonča istraga o njenom slučaju. Šarapova je prošli ponedjeljak na konferenciji za novinare otkrila da je na Australian Openu bila pozitivna na meldonium. Ruskinja surađuje s UN-om u pružanju pomoći žrtvama Černobilske katastrofe iz 1986. i u utorak linkovi za njen profil na služebnoj UN-ovoj stranici (www.un.org) nisu funkcionirali.

"UNDP je zahvalan Mariji Šarapovoj za potporu i njen rad posebno oko pružanja pomoći u oporavku od černobilske katastrofe", prenio je britanski "Guardian" riječi glasnogovornika UN-a.

 "Međutim, u svjetlu nedavne objave Marije Šarapove, mi smo prošli tjedan suspendirali njenu ulogu ambasadorice dobre volje i sve planirane aktivnosti dok traje istraga o njenom slučaju". 

>>Marija Šarapova brutalno odgovorila Rafaelu Nadalu!

Komentara 1

RI
rikavac
18:27 15.03.2016.

UN je suspendiro ,ko i u UN moralne osobe sjede da oni odlucuju koga ce suspendirat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije