Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Umorni CO Zagreb iščupao pobjedu protiv Vojvodine

co zagreb
Danijel Kasap/Pixsell
23.10.2013.
u 23:53

- Vidjelo smo da su nam noge teške, da smo umorni. Oni su bili uporni, stalno su nas stiskali. Sjajno smo otvorili utakmicu sa 4:0, a onda smo domaće vratili u igru nakon tri promašaja Šprema - rekao je Boris Dvoršek.

Rukometaši CO Zagreba pobijedili su Vojvodinu u Novom Sadu sa 29:27 u utakmici 7. kola SEHA lige. Junaci Zagrebove pobjede bili su Zlatko Horvat koji je postigao osam, te Stipe Mandalinić koji je postigao šest pogodakaSolidan je na vratima bio i Ivan Stevanović sa 13 obrana.

- Vidjelo smo da su nam noge teške, da smo umorni. Oni su bili uporni, stalno su nas stiskali. Sjajno smo otvorili utakmicu sa 4:0, a onda smo domaće vratili u igru nakon tri promašaja Šprema - rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

Zagrebaši već u nedjelju igraju novu utakmicu SEHA lige kada u Sutinska vrela dolazi super jaki skopski Vardar sa Rusima Dibirovim, Rastvorcevim i Čipurinom, Španjolcima Dušebajevim i Malumbresom, ali i Hrvatima Karačićem i Rakovićem. Poredak: Vardar 16, CO Zagreb 15 (6), Tatran 15, Metalurg 11 (5), Vojvodina 9...

>> Goluža predstavio pojačanja: U stožeru Zovko i Matošević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije