Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzni show

Umjesto na teren - u reality! Engleski nogometaš napustio klub zbog TV showa

ITV
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.07.2022.
u 07:30

"Cijelu situaciju ćemo preispitati po njegovom povratku," objavio je klub iz Yorkshirea na Twitteru.

Napadač engleskog nogometnog petogligaša Halifax Towna Jamie Allen (27) napustio je klub kako bi se pridružio reality showu "Love Island".

Reprezentativac Monserrata, otoka u Karibima koji je prekomorsko područje Ujedinjenog kraljevstva, nedavno je potpisao novi ugovor za Halifax Town, međutim nije mogao odbiti ponudu za sudjelovanje u popularnom showu "Otok ljubavi".

Allen je prošle sezone upisao 24 nastupa za Halifax Town postigavši jedan pogodak. Tijekom karijere igrao je i za Dover, Barrow, Fleetwood Town...

Reprezentacija Monserrata trenutačno drži 177. mjesto na Fifinoj ljestvici od 211 zemalja, a natječe se u zoni CONCACAF.

"Cijelu situaciju ćemo preispitati po njegovom povratku," objavio je klub iz Yorkshirea na Twitteru.

VIDEO: Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, a otkriveno je i zašto

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije