Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAŠNJEN PROCES PRIJAVE

Ulaznice za Euro u Njemačkoj nisu preskupe, evo detalja

firo: 06/20/2023, football, soccer: UEFA EURO 2024, EM 2024, European Championship 2024, Germany, presentation of the mascot,
Foto: Ralf Ibing/DPA
1/2
12.09.2023.
u 19:35

Navijači već sada na istoj stranici mogu otvoriti svoj račun, a cijene ulaznica kretat će se od 30 eura naviše, pri čemu će milijun ulaznica biti dostupno za manje od 60 eura.

Prva faza prodaje ulaznica za Europsko nogometno prvenstvo 2024. u Njemačkoj počinje 3. listopada, objavila je Europska nogometna federacija (UEFA).

Od 3. listopada 2023. u 14:00 sati počinju prijave za ulaznice za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj. Proces prijava za ulaznice bit će omogućen na službenoj stranici Europskog prvenstva, do 26. listopada 2023. godine, a na raspolaganju će biti više od 1.2 milijuna ulaznica.

Navijači već sada na istoj stranici mogu otvoriti svoj račun, a cijene ulaznica kretat će se od 30 eura naviše, pri čemu će milijun ulaznica biti dostupno za manje od 60 eura.

Dobitnici ulaznica bit će određeni ždrijebom, a svi će navijači imati jednaku šansu, bez obzira na datum i vrijeme prijave unutar zadanog roka. Moguća je prijava za najviše četiri ulaznice po utakmici, te za najviše jednu utakmicu po danu. 

Za svaku će utakmicu na raspolaganju biti i ulaznice za osobe s invaliditetom.

Navijači koji ne uspiju kupiti ulaznice, automatski će biti uvršteni u program "Fans First" te će biti prvi obaviješteni o eventualnoj daljnjoj dostupnosti ulaznica. 

Sljedeća faza prodaje ulaznica počet će nakon ždrijeba završnog turnira Europskog prvenstva 2. prosinca, u suradnji s nacionalnim savezima, kada će u prodaju biti pušteno još milijun ulaznica. 

Na službenoj stranici Europskog prvenstva za prodaju ulaznica bit će u proljeće 2024. godine otvorena i službena platforma za preprodaju ulaznica, kako bi navijači na siguran način mogli kupiti ulaznice od drugih navijača.

Europsko prvenstvo u Njemačkoj održava se od 14. lipnja do 14. srpnja 2024. godine u gradovima domaćinima Berlinu, Kölnu, Münchenu, Frankfurtu, Hamburgu, Dortmundu, Leipzigu, Gelsenkirchenu, Stuttgartu i Düsseldorfu.

 

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
07:57 13.09.2023.

Aha, to im nije skupo, a kad cijelo ljeto su cendrali kako im je sve skupo na Jadranu... Tipični njemci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije