Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA BJELORUSIJA

Ukrajinski navijači završili u zatvoru zbog vrijeđanja Vladimira Putina

Vladimir Putin
Reuters/PIXSELL
10.10.2014.
u 18:08

Uz vrijeđanje Putina, navijači su uzvikivali i "slava herojima" te "slava Ukrajini", slogane koje ukrajinska vojska koristi u ratu protiv proruskih separatista.

Bjelorusija i Rusija saveznici su na političkom i gospodarskom planu pa ne čudi što je tamošnja policija uhitila 40 navijača Ukrajine zbog vrijeđanja ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Tijekom utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, na stadionu u Borisovu odjekivala je pogrdna pjesma, a policija to nije mogla trpiti. Odnosno, nadležni nisu mogli trpiti.

Uz vrijeđanje Putina, navijači su uzvikivali i "slava herojima" te "slava Ukrajini", slogane koje ukrajinska vojska koristi u ratu protiv proruskih separatista.

Time je pobjeda Ukrajine od 2:0 pala u drugi plan, a najzanimljivije od svega jest što je bjeloruska policija izjavila da je sve prošlo mirno i da je atmosfera bila prijateljska. S time se privedeni navijači ne bi složili, posebno jer će ili kući nakon pet dana zatvora ili nakon što plate određenu svotu novca.

>> Izbornici protiv bojkota Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018.

Komentara 7

BK
B Kosa
21:49 10.10.2014.

viki- nuland bacuske i Putin prave probleme, aneksirali su Krim onako silediski pa im ni to nije dovoljno hoce jos ukrainskog teritorija kod toliko svoga prostora. Odavno se zna da nije bilo dobro nikome biti susjed rusima

LU
lukateli1
11:22 11.10.2014.

Da li vas Putin podsjeca na koga? Nije to pitanje za milion kuna, nego, recimo za 5 kuna! Jedino mu nedostaju brcicic!

PY
pyramidxox
23:00 12.10.2014.

Dosta mi je i tih lenjivaca ukrajinskih sto misle da ce ih europa financirati?? Vise nema da kradu plin od rusa pa se osilili ..a krim su dobili od komunjara pa su sad poklon izgubili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije