Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA POLICIJA

Uhićena tri igrača Real Madrida zbog snimke seksa s maloljetnicom

Madrid: U tijeku se radovi na obnovi Realova stadiona Santiago Bernabeua
Sanjin Strukic/PIXSELL
14.09.2023.
u 19:39

Navodi se kako je policija poduzela akciju na osnovu pritužbe koju je još 6. rujna na Kanarskim otocima podnijela majka maloljetne žrtve.

Španjolska policija objavila je u četvrtak kako je uhitila najmanje trojicu nogometaša mlade momčadi madridskog Reala pod optužbom kako su distribuirali video snimku spolnog odnosa s maloljetnom osobom.

Novine El Confidencial navele su ranije tijekom četvrtka kako je riječ o po jednom igraču iz Realove nogometne akademije, druge te treće momčadi "kraljevskog" kluba.

Navodi se kako je policija poduzela akciju na osnovu pritužbe koju je još 6. rujna na Kanarskim otocima podnijela majka maloljetne žrtve.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:39 14.09.2023.

Oni su također mladi. Ako nije neka razlika u godinama, a nije jedini je problem što su snimali. Pričam o situaciji da je bila suglasna akcija sa svih strana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije