Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDALI IH 'SUBORCI'

Uhićena tri brata koja su se brutalno iživljavala nad navijačem Deportiva

Navijač Atletica
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
04.12.2014.
u 22:52

Čini se da policija ima dokaze da su barem dvojica od trojice braće tukla pokojnog navijača

Uhićena su trojica braće, navijača Atletica i poznatih izvršitelja kaznenih dijela povezanih s ekstremnom desnicom, koja su sudjelovala u napadu na navijača Deportiva Francisca Javiera Romera Taboadu prije nego što je bačen u rijeku Manzanares nakon čega je umro od posljedica izljeva krvi u mozak.

Policija ih je uhitila u Pozuelo de Alarconu, dijelu Madrida, i čini se da na osnovi snimaka na mjestu zločina raspolaže dokazima kako su barem dvojica od njih tukla pokojnog navijača.

Njihovu uključenost u brutalno iživljavanje nad nemoćnim navijačem Deportiva Taboaduom potvrdili su upravo pripadnici također ekstremno desne navijačke skupine ultrasa Frente Atletico, koji su na taj način prokazali svoje "suborce".

>> Neredi u Madridu - navijač Deportiva ubijen, 11 ih završilo u bolnici

Komentara 3

JT
jtpm
06:14 05.12.2014.

Vrijeme je da udeseterostrucimo kazne za huligane prije nego li se isto dogodi kod nas . Nije li bilo dosta razbijanja, premlacivanja ,izbijanje oka ,pucnjava iz pistolja?

DI
dinamojavolim1
05:46 05.12.2014.

kukavice...stoka...bitange

BU
Bubra
09:44 05.12.2014.

nemojte tako pisati jer inace ce se hajduk naljutit i doce Do velikih prosvijeda :-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije