Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN TAN U PRITVORU

Uhićen najveći neprijatelj svjetskog nogometa

Dan Tan
invisible-dog.com
24.09.2013.
u 10:02

AFP navodi da je među uhićenima singapurski biznismen Dan Tan za kojeg se vjeruje da stoji iza namještanja. Dana Tana ili Debelog Dana se nazivalo najvećim neprijateljem svjetskog nogometa.

- Uvjeren sam da su je u Singapuru uhićen mozak operacije namještanja nogometnih utakmica - rekao je generalni tajnik Interpola Ronald Noble komentirajući akciju u kojoj je uhićeno 14 osoba zbog sumnji u namještanje.

AFP navodi da je među uhićenima singapurski biznismen Dan Tan za kojeg se vjeruje da stoji iza namještanja. Dana Tana ili Debelog Dana se nazivalo najvećim neprijateljem svjetskog nogometa.

Sumnja se da je kladioničarska banda namjestila stotine utakmica diljem svijeta radi zarade na klađenju. Navodno su namještali i utakmice Lige prvaka te kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Kriminalna mreža s bazom u Singapuru imala je mrežu diljem Europe i trošila je i do 100.000 eura po utakmici da podmiti igrače i suce. Samo je Europi sumnjivo je 380 utakmica.

>> Uhićeni: Namještali utakmice Lige prvaka i Svjetskog prvenstva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije