Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to u rujnu

UFC priprema meč Miočić VS Overeem?!

Stipe Miočić
Fight Site
23.06.2014.
u 16:36

"Čujem kako se navodno priprema meč Miočića i Overeema u Connecticutu", napisao je Martin i u priču uključio Twitter profil FrontRowBrian koji vrlo često objavljuje ekskluzivne informacije

Stipe Miočić gotovo pa doslovno se u svojoj posljednjoj borbi poigrao s Fabiom Maldonadom kojeg je nokautirao nakon svega 35 sekunde prve runde, a u ovom trenutku još uvijek nije poznato tko će biti idući suparnik američko-hrvatskom borcu.

Dana White je otkrio kako i dalje ima želju organizirati okršaj između Miočića i bivšeg prvaka Juniora dos Santosa, ali novosti po tom pitanju nema već neko vrijeme, a sad se pojavila jedna iznimno zanimljiva novost kad je u pitanju idući Miočićev ulazak u oktogon.

MMA novinar Adam Martin na svom je Twitter profilu otkrio kako se možda sprema susret Miočića i Alistaira Overeema!

"Čujem kako se navodno priprema meč Miočića i Overeema u Connecticutu", napisao je Martin i u priču uključio Twitter profil FrontRowBrian koji vrlo često objavljuje ekskluzivne informacije iz UFC svijeta.

"Da, rekao bih da je taj meč prilično sigurna oklada za 5. rujna", odgovorio je FrontRowBrian koji je time potvrdio nagađanje da bi se njih dvoje zaista mogli sresti na UFC Fight Nightu 50.

Komentara 2

KA
KarlMoriarty
13:34 24.06.2014.

Čini mi se da je Stipe već sad spreman na najveće borbe. Bilo bi interesantno čuti što Cro Cop misli o tome.

AN
Andreeejjj
22:15 24.06.2014.

Miočić bi laganini NOKAUTIRAO našreg Mirkeca u UFC-u!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije