Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zarade
Povratak na članak

Uefino pravilo neće srušiti kraljeve, Englezi još najjači

Godišnja zarada dvadeset najbogatijih klubova prešla je granicu od četiri milijarde eura, prvi put od 1997., od kada se vodi evidencija.

Komentari 1

JA
jadre
09:21 11.02.2011.

..čestitke Zadru na -nevjerojatnoj POBJEDI... ...a finale trebalo je još malo sreće.. ..no ovaj ulazak u Finales 5 igrača ostaje za povijest...Bravo momci... -------------------------------------------- a sad jedan veliki Pljuc-Hračak na sve televizije PLJUC---HTV PLJUC---RTL1-2...užas od TV PLJUC-NOVA-DOMA...katastofa od Tv pljuc- Z1

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.