Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ĆIRILICI

Uefa žestoko kaznila Partizan, ali za transparent 'Dogodine u Kninu' - kazne nema?!

12.08.2019.
u 18:52

Prvo će Beograđani morati uplatiti 24,500 eura u blagajnu Uefe, a neće imati ni pomoć navijača u iduće dvije domaće europske utakmice zbog ubacivanja predmeta na teren, korištenja pirotehnike i blokiranih stepenica na tribinama, a tribine su zatvorene zbog rasističkih povika navijača

U Beogradu je u četvrtak odigrana utakmice 3. pretkola Europske lige između Partizana i turskog Malatyaspora, na kojoj su navijači beogradskog kluba Grobari istaknuli veliki transparent s ćiriličnim natpisom “Dogodine u Kninu”

Danas je Partizan kažnjen od krovne europske nogometne federacije zabranom gledatelja na dvije domaće utakmice, ali zanimljiva su objašnjenja odluke. 

Foto: telegraf.rs

Prvo će Beograđani morati uplatiti 24,500 eura u blagajnu Uefe, a neće imati ni pomoć navijača u iduće dvije domaće europske utakmice zbog ubacivanja predmeta na teren, korištenja pirotehnike i blokiranih stepenica na tribinama, a tribine su zatvorene zbog rasističkih povika navijača, posebno prema bivšem kapetanu Crvene zvezde Michela Donalda

Kazne za sporni transparent "Dogodine u Kninu" u dopisu Uefe - nema!

>>> Pogledajte što je trener Dinama Nenad Bjelica rekao uoči puta u Mađarsku

Ključne riječi

Komentara 36

GI
Gips
18:56 12.08.2019.

Kolko njima traju te "dogodine" tisućljeće, dva?

BR
browny
21:16 12.08.2019.

zašto zabraniti transparent? ja sam za to da se što duže sramote s "dogodine u Kninu" hahaha

MA
malopivo
21:09 12.08.2019.

Ne brinite sad ce Stevanovic i FARE da to ponovno prijave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije