Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj jedne ere:

Uefa 'ubila' jedan od posljednjih romantičarskih nogometnih simbola

06.04.2022.
u 15:14

Doduše, još nije sigurno tko će ih raditi 2026. na SP-u koje će se održavati u Kanadi, SAD-u i Meksiku...

Kraj jedne romantičarske ere. Krovna europska nogometna organizacija UEFA objavila da će od sljedećeg Europskog prvenstva proizvodnju samoljepljivih sličica od talijanskog Paninija preuzeti američki Topps.

- Europsko prvenstvo najveći je i najprestižniji nogometni događaj na nacionalnoj razini u Europi - rekao je direktor zabave i sporta u Toppsu Mark Catlin, a osim s Uefom, potpisali su ugovor i s Joseom Mourinhom koji je ambasador ovog projekta. 

Zna se da će Topps napraviti sličice za muški Euro 2024. i 2028., ženski Euro 2025., kao i završnice Lige nacija sve do 2028. godine. Velika je ovo promjena s obzirom na to da je Panini od 1970. godine radio albume za Svjetska prvenstva, a od 1977 i za Europska.

Panini će još napraviti sličice za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru, a sve kasnije.... Čini se - Topps. 

Doduše, još nije sigurno tko će ih raditi 2026. na SP-u koje će se održavati u Kanadi, SAD-u i Meksiku. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
16:02 06.04.2022.

Lako se to riješi. Ne kupovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije