Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EURO
Povratak na članak

Uefa podijelila žestoke kazne: Poznato je zašto kasni odluka za HNS

Za sada su zbog incidenata na kvalifikacijskim utakmicama za Europsko prvenstvo 2024. godine, odigranima tijekom rujna, kažnjeni rumunjski, albanski, poljski i ukrajinski savez. Nacionalni savezi morat će platiti desetke tisuća eura, a Rumunjska će iduću utakmicu kod kuće igrati na praznome stadionu

Komentari 1

OL
olujasviholuja
19:41 26.09.2023.

Što je sa "našima" provokatorima, ne želi se objaviti ime tko je kupio ulaznice(mislim da se mora dati osobna pri kupnje ulaznica) i dao ulaznice i zastavu ovim varaždincima, a ovaj koji je sve to prijavio imao je ulaznicu u u vip loži,ali je sjedio točno nasuprot ovih koji su par puta digli zastavu i snimio je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.