Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmoćniji ljudi nogometa

Uefa odlučuje o kaznama, Platini i Blatter progovorili o incidentu u Beogradu!

Michel Platini, Sepp Blatter
Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
15.10.2014.
u 16:55

Vezano uz cijeli ovaj slučaj sastat će se disciplinska komisija Uefe te donijeti odluku o eventualnim kaznama za spomenute reprezentacije, a to bi se trebalo dogoditi najkasnije do idućeg četvrtka

Reakcije na sinoćnji incident u Beogradu dolaze sa svih strana svijeta, a oglasili su se i predsjednici najmoćnijih nogometnih organizacija. I čelnik krovne europske organizacije (Uefe) Michel Platini i prvi čovjek svjetske organizacije (Fife) Sepp Blatter oštro su osudili događaje koji su zasjenili ono što je trebao biti sportski spektakl.

- Nogomet bi trebao zbližavati ljude i naša igra se nikada ne bi trebala miješati s politikom bilo koje vrste. Scene iz Beograda su jednostavno neoprostive, rekao je Platini, a slično razmišlja i Blatter.

- Nogomet nikada ne smije biti korišten za političke poruke. Oštro osuđujem ovo što se dogodilo u Beogradu.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Vezano uz cijeli ovaj slučaj sastat će se disciplinska komisija Uefe te donijeti odluku o eventualnim kaznama za spomenute reprezentacije, a to bi se trebalo dogoditi najkasnije do idućeg četvrtka.

Podsjetimo, jučerašnji susret prekinut j u 41. minuti nakon što se na stadion Partizana spustila bespilotna letjelica na kojoj je bio transparent s kartom velike Albanije, nakon čega je došlo do tučnjave igrača i navijača.

>>Nisam mogao ništa osim prekinuti utakmicu, a UEFA će odlučiti tko je kriv

>>Evo tko je upravljao letjelicom sa zastavom 'Velike Albanije'!

>>Ozlijedili su nam četiri igrača, strašno je što se dogodilo u Beogradu

Komentara 9

DU
Deleted user
18:07 15.10.2014.

nije doslo do tucnjave nogometasa i navijaca vec su navijaci nasrnuli na nogometase a nogometasi su se samo branili barem se tako vidi na snimci

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:06 15.10.2014.

tako se to radi ....pokupovat sutra sve baklave u cijelom gradu.... nek skupe za slijedeću akciju ....

Avatar Django
Django
20:14 15.10.2014.

Onako, hladne glave, bez navijačke euforije, objektivno bi jedino ispravno bilo i jedne i druge najuriti iz europskih takmičenja slijedećih pet godina. Ah, da, i izgraditi visoki zid od Dunava do Boke! Kad samo pomislim na one teoretičare koji su se na sve načine trudili da mi za ulaz u EU pričekamo Srbiju dok i oni riješe svoje probleme sa Albancima. Al bi se načekali!! I još samo poruka nekima ovdje koji spominju utakmicu u Osijeku - usporedite malo reakcije "naših" političara i kojekakvih udruga, u prvom redu predsjednika države,sa reakcijama srpskih političara! Oni brane svoje makar bili 100% u krivu!! A "naši"? Samo gledaju kako da ocrne i pljunu u tanjur iz kojega jedu. Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije