Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAMJEŠTAO UTAKMICE

UEFA doživotno suspendirala suca iz BiH Novu Panića

Novo Panić
Pixsell
22.02.2010.
u 11:43

Disciplinska komisija Uefe doživotno je suspendirala bosanskohercegovačkog suca Novu Panića zbog sumnji u namještanje utakmice mladih reprezentacija Švicarske i Gruzije.

- Paniću se doživotno zabranjuje obavljenje bilo koje nogometne aktivnosti. Od Fife će biti zatraženo da potvrdi kaznu - piše u obrazloženju Uefine kazne.

Panića se tereti za utakmicu odigranu 18. studenoga prošle godine u Luganu između Švicarske i Gruzije, koja je završila pobjedom domaćina 1:0.

Ovu informaciju medijima u BiH potvrdio je v. d. generalnog tajnika NSBiH Jasmin Baković, a reakcije suca Panića još uvijek nema.

Kladioničarski skandal u Turskoj: Policija uhitila 77 osoba 
Kladioničarski skandal oko namještanja nogometnih utakmica diljem Europe uzeo je maha i u Turskoj, gdje je policija prema pisanju tamošnjih medija uhitila 77 osoba...

Nakon ispitivanja 36 je osoba zadržano u pritvoru, dok je 41 puštena na slobodu. Svi se sumnjiče da su bili upleteni u kriminalnu organizaciju koja je podmićivala igrače i trenere, kao i organizirala ilegalno klađenje putem interneta.

Policija je u raciji zaplijenila kompjutere, mobilne telefone, kao i same kladioničarske listiće.

Konkretno se u Turskoj ligi sumnjiči 19 utakmica na četiri razine natjecanja, uključujući i prvu ligu, Superligu. Procjenjuje se da je kladioničarska mafija diljem Europe od ilegalnog klađenja “okrenula” oko 50 milijuna eura.

Komentara 1

KA
karambita
12:32 22.02.2010.

Pa sport, a narocito nogomet je odavno izgubio svoj smisao. Sve je biznis, samo je lova u pitanju. Dok god postoje \"glupi navijaci\" koji hrle na stadione, koji placaju skupe ulaznice, koji rezu vene za svojim klubovima, do tad ce nogometasi i svi oko njih da zgrcu milijune eura. Ali ovaca je bilo, bice i na zalost, ostace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije