Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin - Zagreb 2:3

Udruga prvoligaša pomogla da Varaždin ipak igra protiv pjesnika!?

'29.02.2012., Stadio varteks, Varazdin -  Boris Solomun novi je predsjednik nogometnog kluba Varazdin. Vec danas krece u akciju spasavanja kluba jer su mu ostala 3 dana do utakmice s Istrom Photo: Mar
'Marko Jurinec/PIXSELL'
10.03.2012.
u 22:00

- Zahvaljujem se Pavličiću, Drevenu, Katancu, Prahiću i Brlečiću te NK Čakovcu što su nam izašli u susret - kratko je poručio predsjednik Varaždina Solomun.

Samo nekoliko sati prije utakmice sa Zagrebom, Varaždincima je ukinuta suspenzija, baš kao i tjedan ranije uoči utakmice s Istrom.

- Zahvaljujem se Pavličiću, Drevenu, Katancu, Prahiću i Brlečiću te NK Čakovcu što su nam izašli u susret da se ova utakmica odigra. Nastavit ćemo razgovarati kako bismo do kraja sezone pronašli način da odradimo svoj dio obveza – kratko je poručio predsjednik Varaždina, Boris Solomun.

Na koji je način točno ovog puta postignut dogovor s vjerovnicima, nije poznato. Ono što se moglo neslužbeno čuti jest da je u pomoć priskočila Udruga prvoligaša. Manji dio novca sjeo je na račune vjerovnika, a da će i ostatak duga biti podmiren garanciju je dala i sama Udruga. Tako se barem moglo čuti u kuloarima.

Inače, Zagreb je nakon velikog preokreta pobjedom 3:2 odnio tri boda. Varaždinci su u dva navrata vodili, Zagreb u dva navrata stizao prednost, da bi na kraju u drugoj minuti sudačke nadoknade stigli i do konačnog preokreta.

- Naša je sreća što smo se svaki put nakon negativnog rezultata brzo vraćali u utakmicu. U pravo sam vrijeme u igru uveo Štroka – rekao je trener gostiju, Gordan Ciprić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije