Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žapci u problemima

Udovičić je doveden za Euroligu, a Mladosti bježi Final Four

\'19.10.2010., bazen PVC Mladost na Savi, Zagreb - Jadranska vaterpolo liga, 1. kolo, HAVK Mladost - VK Medvescak. Vanja Udovicic.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
14.04.2011.
u 20:00

Klubovima je vjerojatno najmrskiji onaj scenarij kada se u završnicu sezone ulazi s kalkulacijama, a upravo je ta sudbina zadesila vaterpoliste Mladosti.

Nakon furioznog starta, žapci su malo utihnuli, FF Eurolige na klimavim je nogama. A on je dovođenjem Vanje Udovičića bio minimalni cilj. Protiv Primorja su trebali slaviti barem s tri razlike, izvojevali su plus jedan. Bodovno su sada izjednačeni, ali na trećem mjestu skupine B žapce drže međusobni dvoboji s Riječanima. A prva dva na tablici idu u borbu za naslov. U sljedećem kolu dočekuju posljednji Vasas, a na Kantridu stiže vodeći Pro Recco. U zadnjoj utakmici protivnici se križaju.

– Bojim se da Mađari protiv Primorja neće previše forsirati jer su im ipak poslali dva igrača – brine se Emil Nikolić.

Mirno barem spavaju u Dubrovniku. U skupini A drugi su sa sedam bodova, čekaju Partizan i putuju u Budvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije