Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPINA D Hrvatski reprezentativac Luka Modrić ušao je u igru u 45. minuti, ali nije mogao mnogo u porazu 0:2

Udinese produbio Tottenhamovu krizu

udine-txt.jpg
import
23.10.2008.
u 21:16

Loše igre iz prvenstva ostavile su traga na Tottenhamu. U prvoj utakmici skupine D Udinese je slavio protiv Modrićeve i Ćorlukine momčadi 2:0.

Talijani su u prvom poluvremenu imali blagu inicijativu, ali nije bilo većih šansi. Za prekid monotonije pobrinuo se Tottenhamov vratar Gomes, koji je prošli vikend nokautirao našeg Vedrana Ćorluku u susretu protiv Stokea. Kod jednog ispucavanja lopta mu je pobjegla i došla do opasnog Quagliarelle. Gomes ga nije mogao zaustaviti drugačije osim prekršajem i sudac je pokazao na bijelu točku. Siguran realizator u 23. minuti bio je talijanski reprezentativac Di Natale.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić ušao je u igru u 45. minuti umjesto Assou-Ekotta i pokušavao je nešto pokrenuti u Tottenhamovoj igri. No, u 86. minuti postao je tragična figura kad je Udinese povisio na 2:0. Strijelac je bio Pepe koji je ušao u igru u 79. minuti umjesto Sancheza, a prije pogotka fantastičnom je fintom prevario Modrića koji je otklizao u prazno.

Prethodno je kolosalnu prigodu za Tottenham propustio Bent, slovenski vratar Handanovič briljantno je obranio.

Tottenham je, inače, od 57. minute igrao s igračem manje nakon što je O’Hara u samo dvije minute zaradio dva žuta kartona.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije