Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Udinese odigrao koliko mu treba za LP, Juventus bez Europe

'Udinese\'s forward Antonio Di Natale fights for the ball with Mohamed Sissoko during their Serie A round of 32 football match on April 3, 2010 in Udine. AFP PHOTO / ANTEPRIMA'
'Anteprima'
22.05.2011.
u 22:45

Nogometaši Udinesea odigrali su u posljednjem, 38. kolu talijanskog prvenstva kod kuće 0:0 s prvakom Milanom, a bod im je i bio dovoljan za plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka

Mogle su "male zebre", kako ih zovu u Italiji, i pobijediti, no reprezentativac Antonio di Natale promašio je kazneni udarac u 74. minuti.

I dok u jednom dijelu sjeverne Italije slave ulazak u Europu, u drugom ga neće gledati. Juventus je remizirao na domaćem terenu s Napolijem (2:2) te Romina pobjeda 3:1 nad Sampdorijom nije bila važna u raspletu borbe oko posljednjeg mjesta koje vodi u europska natjecanja.

Nevažan je, zbog Udineseovog remija, bio i rezultat Lazija, koji je slavio na gostovanju kod Leccea 4:2, no Rimljani će umjesto u Ligi prvaka igrati u Europskoj ligi.

Ostali rezultati 38. kola: Bologna - Bari 0:4, Brescia - Fiorentina 2:2, Cagliari - Parma 1:1, Genoa - Cesena 3:2, Inter - Catania 3:1, Palermo - Chievo 1:3.

Prvak je Milan, a osim njega u Ligu prvaka izravno su se kvalificirali Inter i Napoli. Udinese ide u kvalifikacije za Ligu prvaka. Dva rimska kluba, Lazio i Roma izborili su nastup u Europskoj ligi. U Serie B ispali su Bari, Brescia i Sampdoria.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije