Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEDMI NA SVIJETU

Ude nakon finala: Morali smo stajati na propuhu 40 minuta, bilo je jako hladno

GNK Dinamo - HNK Hajduk
Davor Javorovic/PIXSELL
23.10.2021.
u 14:31

- Nisam si dobro namazao konj s medom, poskliznuo sam se i jedno vrijeme će me to proganjati. S druge strane sam zadovoljan da sam s 35 godina među osam najboljih na svijetu i da sam ušao u finale Svjetskog prvenstva - rekao je Ude

Hrvatski gimnastičar Filip Ude završio je svoj nastup na konju s hvataljkama na sedmom mjestu u finalu Svjetskog prvenstva. Na žalost, Filip nije uspio odraditi vježbu do kraja budući da je pao. 

Donosimo Filipove reakcije nakon završetka nastupa na svjetskoj smotri najboljih gimnastičara iz Japana. 

- Za mene je završilo ovo Svjetsko prvenstvo. Na žalost, nisam odradio ono što sam si zacrtao i planirao, cijelu vježbu do kraja. Nemam nikakvih primjedbi makar jedno 40 minuta tamo stajali i čekali na propuhu i bilo nam je hladno. Svi smo bili u istim uvjetima i nitko nije briljirao na konju danas - priznao je Ude, te malo detaljnije opisao svoj pad na vježbi.

- Nisam si dobro namazao konj s medom, poskliznuo sam se i jedno vrijeme će me to proganjati. S druge strane sam zadovoljan da sam s 35 godina među osam najboljih na svijetu i da sam ušao u finale Svjetskog prvenstva. Nadam se da ću do iduće godine pojačati vježbu s još jednim teškim elementom i da ću konkurirati za medalje. Pozdrav svima iz Japana - javio se naš srebrni olimpijac.

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
19:57 23.10.2021.

A lijepo su naši stari govorili da je propuh najopasniji...

DU
Deleted user
17:41 23.10.2021.

"Nisam si dobro namazao konj s medom". Kakav je to konj s medom? Znam za konje s ularom . Znam za konje sa sedlom. Ali za konje s medom zbilja ne znam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije