Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U lovu na zvijezdu plavih

Udarna vijest u Španjolskoj: 'Barcelona želi Olma'

Dani Olmo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
31.12.2019.
u 15:31

'Prva konkretna ponuda Barcelone ne zadovoljava Dinamo, ali nije daleko od njegovih zahtjeva', piše Marca

Barcelona je poslala Dinamu službenu ponudu za Danija Olma, glavna je vijest španjolskih portala.

Marca piše kako je Barca napravila prvi korak kako bi već u ljeto dovela zvijezdu hrvatskog prvaka, ali ne isključuje mogućnost da se to dogodi već u zimskom prijelaznom roku. 

'Prva konkretna ponuda Barcelone ne zadovoljava Dinamo, ali nije daleko od njegovih zahtjeva', piše Marca.

O Barcinoj ponudi Dinamu javljaju katalonski Sport i Mundo Deportivo.

'Već neko vrijeme kruže glasine o Barcinom interesu za Danija Olma, ali konkretnog dokaza nije bilo, barem do danas. Dinamo je dobio službenu ponudu i to od kluba u kojem je Olmo ponikao prije nego što je prije pet i pol godina otišao u Hrvatsku', piše Sport i nastavlja:

'Barcelona je odlučila poduzeti prvi korak kako bi preduhitrila brojne klubove koji Olma žele dovesti u zimskom prijelaznom roku. No oni ga ne želi dovesti odmah, nego na ljeto, tako da bi Olmo do kraja ove sezone ostao u Dinamu'.

Mundo Deportivo uz potvrdu informaciju kako  je Barcelona poslala Dinamu službenu ponudu za zvijezdu plavih, ističe kako skauti katalonskog kluba već 'mjesecima prate Olma na utakmicama Lige prvaka i HNL-a'.

>> Pogledajte kako su u Dinamu proslavili Olmov poziv u Španjolsku reprezentaciju

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kajinx
16:34 01.01.2020.

Sve ovisi o Bandiću!

CO
coky
10:38 01.01.2020.

Ako ode u Barcu, ziher neće grijati klupu, a poznavajući njegov karakter, sigurno će se izboriti za prvih 11...možda ne ove polu-sezone, ali sljedeće sigurno. Ipak je Španjolac i imat će neke privilegije, pogotovo ako dobro sjedne messiju :

ZI
zidov
21:00 31.12.2019.

vracaju dijete materi tako treba olmo ce biti najbolji igrac svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije