Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje prima prijetnje

Udaraču sove dvije utakmice i 560 dolara kazne

sova (1)
Nino Strmotić/PIXSELL
03.03.2011.
u 14:30

Kolumbijski nogometni savez nije imao milosti prema igraču Deportiva Pereire, koji se "proslavio" okrutnošću prema životinji

Zbog okrutnosti prema sovi, koja je uginula od šoka, Kolumbijski nogometni savez kaznio je nogometaša Luisa Morena sa dvije utakmice suspenzije, a bit će "lakši" i za 560 dolara.

- Životinja je bila maskota navijača iz Baranquille. Kako se to dogodilo na njihovu stadionu i pred njihovim očima, namjera provokacije domaćih navijača bila je očita - objasnili su iz Kolumbijskog nogometnog saveza zbog čega su kaznili Morena.

 - Još uvijek primam prijetnje bijesnih navijača - požalio se Moreno.

Komentara 1

CU
cupus
23:44 03.03.2011.

Dobro je i prosla da je nsu pojeli..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije