Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIK INTERES

U Zagrebu održan simpozij 'Sportske ozljede' pred 400 liječnika i fizioterapeuta iz cijele Hrvatske

Sportske ozljede
Foto: Vecernji.hr
1/3
23.03.2016.
u 16:33

"Smatra se da je sportaš potpuno rehabilitiran tek nakon jedne cijele uspješno završene sezone, a najvažniji rizični faktor u nastanku ozljede je prethodna ozljeda", istaknuto je na simpoziju.

Simpozij „Sportske ozljede“ održan je u Zagrebu za preko 400 liječnika obiteljske medicine, fizijatara, ortopeda i fizioterapeuta iz cijele Hrvatske. Simpozij na temu „Sportske ozljede“ održan je, u organizaciji Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion, u Zagrebu protekle subote.

"Smatra se da je sportaš potpuno rehabilitiran tek nakon jedne cijele uspješno završene sezone, a najvažniji rizični faktor u nastanku ozljede je prethodna ozljeda. Te da su sportske ozljede česte i u općoj populaciji, a do njih može doći prilikom izvođenja različitih aktivnosti, od šetnje i planinarenja, do velikih fizičkih napora", istaknuto je na simpoziju.

Specijalna bolnica Akromion već nekoliko godina organizira simpozije kako bi stručnoj javnosti prenijeli spoznaje o novim dijagnostičkim i terapijskim postupcima. Dr. sc. Denis Tršek, specijalist ortopedije na samom je uvodu istaknuo kako je tema „Sportske ozljede“ izazvala iznimno velik interes.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije