Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kome će dati glas?

U Vukovaru neopredijeljeni, Galić se znakovito povukao

'sla....vinkovci....10.04.08. predstavom zenici splitsdkog kazalista mladih otvoren festival glumca; festival otvorio zupan bozo galic snimio mihael spanic; vecernji list'
'mihael spanic'
20.11.2010.
u 19:35

Na skupštini NS Vukovarsko-srijemske županije nije donesena odluka za kojega od kandidata za predsjednika HNS-a će se najistočnija hrvatska županija opredijeliti.

– Donijeli smo odluku o članovima Skupštine HNS-a (Josip Šarić, Tomislav Čorak), kao i prijedlog članova Izvršnog odbora. Kada je riječ o glasovanju za budućeg predsjednika HNS-a, tražimo programe od oba kandidata i na osnovi njih ćemo se odlučiti. Glasovat ćemo za onoga tko će bolje i više razvijati hrvatski nogomet, a moramo vidjeti i što naša županija dobiva – rekao je Josip Šarić, predsjednik NS-a Vukovarsko-srijemske županije.

Ipak, prema neslužbenim informacijama, može se doznati da je taj županijski savez ipak bliži Igoru Štimcu. U prilog tome govore i nedavne izjave predsjednika Cibalije Željka Čule, ali i činjenica da među predloženim kandidatima nema župana Bože Galića, dopredsjednika HNS-a. Upravo činjenica da nema Galića, koja se tumači da ne želi glasovati protiv Markovića, mnogima je dokaz da će čelnici toga NS-a podržati Štimca.

– Galić nije želio sudjelovati u svemu što se događa u hrvatskom nogometu, a neki njegovi prijedlozi nisu prihvaćeni. Njegov je potez džentlmenski i on i dalje ima našu punu potporu – rekao je Šarić.

Komentara 2

VO
vojvo
00:23 21.11.2010.

tako ste rekli i za karlovačku županiju pa ste na kraju ostali bez riječi , jer vaš poslodavac ( štimac ) polako ,ali sigurno puši na svim poljima

OB
-obrisani-
10:05 21.11.2010.

Pa ako moji Vukovarci znaju imalo misliti , onda se nece opredjelit za Stimca ,a vjerujem da znaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije