Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadarski turnir

U Višnjik stižu četiri euroligaša i legende

višnjik
Filip Brala/PIXSELL
16.09.2014.
u 20:38

Da bi vidjeli Zadrove organizacijske kapacitete u Donatovu gradu pojavit će se i predstavnici Eurolige. Oni će procijeniti ovaj grad kao kandidata za domaćina jednog od turnira juniorske Eurolige

Čini se da će zadarski košarkaški turnir šest klubova iz četiri zemlje koji počinje u četvrtak biti puno veća priča no što je u početku izgledalo. Sugeriraju to i imena uzvanika koji će se pojaviti u dvorani u Višnjiku.

Organizatori su u goste pozvali Dejana Bodigoru, Bogdana Tanjevića, Gregora Fučku, Mirka Novosela, Petra Skansija, Dina Rađu, Damira Šolmana, Aleksandra Petrovića, Ratu Tvrdića, a očekuje se i dolazak gospođe Ljerke Ćosić, supruge legendarnog Krešimira Ćosića, po kojem nosi ime dvorana u kojoj će se utakmice igrati.

Svi oni imati će priliku gledati i zanimljive utakmice jer sudionici turnira su, pored domaćina Zadra, četiri euroligaša (Fenerbahče, Galatasaray, Cedevita, Alba), ali i sve jači turski klub Darušafaka. Boje tih šest klubova brani čak 16 košarkaša koji su nastupali na nedavnom Svjetskom prvenstvu, a među njima je i jedan Zadranin, Luka Žorić, centar Fenerbahčea. Nastupe spomenutih klubova začinit će svojim nastupom popularne ljubljanske plesačice Zmajčice.

Da bi vidjeli Zadrove organizacijske kapacitete u Donatovu gradu pojavit će se i predstavnici Eurolige. Oni će procijeniti ovaj grad kao kandidata za domaćina jednog od turnira juniorske Eurolige, a za vrijeme trajanja turnira u Zadru će se održati i Skupština ABA lige.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 40 kuna za dnevnu ulaznicu, a dnevno će se igrati najmanje dvije, a najviše tri utakmice, dok se paket za sva četiri dana može dobiti po cijeni od 130 kuna. Za tribinu obiteljski VIP dnevna će ulaznica stajati 50 kuna, a paket 160 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije