Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražena roba

U utrku za Nikom Kranjčarom ponovo se uključio i Celtic

'Niko Kranjcar, Tottenham Hotspur  Photo: Press Association/Pixsell'
'Mike EgertonPress Association/Pixsell'
21.06.2011.
u 22:00

Prije nekoliko dana menadžer Neil Lennon dobio je novi ugovor u Celticu pa se sad okrenuo pojačavanju momčadi

Jedna od najvećih želja škotskoga kluba u ljetnom prijelaznom roku bit će hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar koji želi po svaku cijenu otići iz Tottenhama, tvrdi portal Talkfootball. Celtic bi našega veznjaka želio dovesti na jednogodišnju posudbu, no zeleno-bijeli boje se da će im Spursi teško izići u susret.

Za Kranjčara su, naime, opasno zagrijani kijevski Dinamo i njemački Wolfsburg, koji ga žele otkupiti za nekoliko milijuna, dok Celtic samo nudi naknadu za posudbu.

Kranjčarova cijena kreće se oko šest milijuna funta, a taj iznos Celtic nije spreman dati kako bi doveo hrvatskog nogometaša.

Škotski doprvak pokušao je Kranjčara dovesti u zimskom prijelaznom roku, također na posudbu no posao je propao u zadnji tren.

Komentara 4

JO
jozinho
01:03 22.06.2011.

uopce vise nije ni vazno kuda ide, glavno je da zavrsi vec jednom tu tuznu epizodu u tottenhamu i ode negdje u novo okruzenje gdje ce ga vise cijenit i di ce igrati...

Avatar Idler 3
Idler 3
09:43 22.06.2011.

Celtic bi isto bio odlično rješenje jer je liga slabija i sigurno bi bio standardan. Slažem se i s ovim ispod, bilo kud samo ne i dalje na klupi !!!

II
izvor istine
13:38 22.06.2011.

Kranjcar je najbolji i najzgodniji hrvatski nogometas. Svaka cast ! Faca u svakom pogledu.Za razliku od Modrica koji vise podsjeca na pudlicu nego na fudbalera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije