Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAŽEN GOVIĆ

VIDEO U teškoj nesreći poginuo legendarni igrač Šibenika i veliki Funcut: Vodio je navijanje navijača na Poljudu

16.02.2022.
u 11:11

Pamti se tako kako je vodio navijanje Funcuta na jugu Poljuda u utakmici protiv Hajduka, žestokih rivala kluba sa Šubićevca kojem je Gović bio vjeran i nakon karijere.

Na cesti Dubrava – Podi u teškoj prometnoj nesreći poginuo je Dražen Gović, bivši nogometaš Šibenika i jedan od miljenika navijača Funcuta te istinska šibenska legenda, igrač koji je bio na tribini s Funcutima onda kad nije mogao biti na terenu.

Pamti se tako kako je vodio navijanje Funcuta na jugu Poljuda u utakmici protiv Hajduka, žestokih rivala kluba sa Šubićevca kojem je Gović bio vjeran i nakon karijere. 

Često je pozivao navijače na stadion, bodrio je klub u najtežim vremenima besparice i privatizacije, a nakon igračke karijere u kojoj je igrao još i za Zadat, belgijski R.E. Mouscron, Mosor, Split, Brantford Galaxy SC te brunejski DPMM, uživao je često u podvodnom ribolovu. Za Šibenik je Gović odigrao ukupno 72 utakmice.

Rođen je u Šibeniku 29. travnja 1982. Od legende s tribine opraštaju se na društvenim mrežama brojni navijači, prijatelji i poznanici.

Njegov klub objavio je na društvenim mrežama dirljivu posvetu i poručio Draženu da će zauvijek biti jedan od njih.

"UNO DI NOI ~ ADIO, DRAŽENE! S neizmjernom tugom i boli javljamo Vam da nas je zauvijek napustio DRAŽEN GOVIĆ – bivši igrač i istinska nogometna legenda našega Kluba sa Šubićevca, te istaknuti pripadnik #Funcuta koji je Klubu ostao vjeran i nakon umirovljenja. Za HNK Šibenik je nastupio u 72 službena susreta, u kojem je postigao 12 pogodaka i 12 asistencija. Pamtimo posebno njegove maestralne slobodne udarce kojima je oduševljavao šibensku publiku, te borbu i nevjerojatan angažman za svaku loptu. Dražene, počivao u miru! A mi te pozdravljamo s onom tvojom: Kad ugasim zadnju sviću, idem nebu previsoku, živija san i umrit ću sa Šibenikom u mom oku...", piše na Facebooku HNK Šibenik.

>>> Dražen Gović s navijačima Šibenika na tribini

Ključne riječi

Komentara 9

LI
Linomedo
19:52 16.02.2022.

Ubio nedužnog čovjeka?

DU
Deleted user
08:28 17.02.2022.

čudan članak obzirom da se zna da je skrivio ne samo svoju smrt nego i smrt nevine osobe....sve što je bio i postigao je irelevantno - na kraju ostaje da je vlastitim nemarom oduzeo nevinoj osobi život zajedno uz svoj....

Avatar Aristarh
Aristarh
21:22 16.02.2022.

Ljudska bijeda. Ubio jadnika koji je vozio svojom stranom. Ljudska bijeda kaže legenda Dalmacije i šire. Ljudska bijeda ni riječi o čovjeku ubijenom ne pažnjom nepoznate legende. Svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije