Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

U strahu od dolaska Srba i Grka, Dinamo gostima zatvorio vrata Maksimira!

Navijači Olympiakosa
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
19.10.2015.
u 12:00

Jedan od razloga takve odluke zasigurno leži u činjenici da grčki klub ima ratoborne navijače koji su se već u prvom kolu LP-a sukobili s navijačima Bayerna

Nogometaše Dinama u utorak očekuje dvoboj trećeg kola Lige prvaka, na Maksimiru gostuje Olympiakos. Prema najnovijim informacijama, gostujućim navijačima zabranjen je dolazak na Maksimir, a sve zbog straha od navijačkih nereda.

Jedan od razloga takve odluke zasigurno leži u činjenici da grčki klub ima ratoborne navijače koji su se već u prvom kolu LP-a sukobili s navijačima Bayerna. Isto tako, poznata je činjenica da njeguju dobre odnose s Delijama, navijačima Crvene zvezde, koji su po društvenim mrežama najavljivali dolazak u Zagreb zajedno s grčkim "kolegama".

Stoga je Dinamo, kako bi izbjegao bliske susrete u Zagrebu, odlučio zatvoriti vrata Maksimira za Grke, a ista stvar bit će i na uzvratu u Pireju – tada navijači Dinama neće smjeti u Grčku.

– GNK Dinamo i FC Olympiakos su se dogovorili kako na međusobnim susretima 3. i 4. kola Lige prvaka na Maksimiru, odnosno Georgios Karaiskakis stadionu neće biti gostujućih navijača. Radi se o sigurnosnoj procjeni i odluci koju su klubovi donijeli nakon međusobnog sastanka te o istoj obavijestili Uefu – potvrdili su nam iz redova hrvatskog prvaka.

Podsjetimo, grčki i hrvatski navijači već imaju povijest sukoba. U posljednje vrijeme poznata su dva dva incidenta; prvi kada su u Zagrebu napadnuti navijači PAOK-a, a hrvatski navijači nisu se dobro proveli u Pireju na kvalifikacijskoj utakmici protiv Grčke. Tada su domaći navijači gađali kamenjem i Molotovljevim koktelima hrvatske navijače na gostujućoj tribini.

>>'Vođa Grobara nas je napao i rekao da nećemo živi otići s Malte'

>>Navijačima koji su se potukli sa zaštitarima iz Srbije dvije godine zatvora uvjetno

>>Novi okršaj Hrvata i Srba na Malti, trojica ozlijeđena, jedan opečen bakljom!

Komentara 36

BJ
Bjelovar112
12:55 19.10.2015.

To tjeraj bandu zdravkec huliganima nije mijesto na stadionu !

BA
balic
13:37 19.10.2015.

i nasim huliganima zabranit na tribine.Samo obilteljima sa dijecom dopusti ..

Avatar Bekrija
Bekrija
16:22 19.10.2015.

Zašto, pa Mamićeva raja bi sa Srbijancima napadali Hrvate, kao što čine u zadnje vrijeme. Mamićeva raja podržava Srbijansku bratiju i uživaju napadati Hrvate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije