Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulovljeni

U Srbiji uhićenja zbog korupcije u nogometu

'lopta2'
''
25.12.2012.
u 10:09

Srbijanska policija uhitila je dvojicu dužnosnika prvoligaša Radničkog iz Kragujevca i jednog Fifina agenta

Korupcijski skandal potresa srbijanski nogomet. Tamošnja je policija uhitila dopredsjednika Radničkog iz Kragujevca Nebojšu Vasiljevića i glavnog tajnika tog kluba Darka Stojanovića kao i agenta s Fifinom licencijom Zorana Pavlovića zbog sumnje u mutne poslove oko transfera igrača Filipa Kostića u Groningen.

- Dok su dogovarali Kostićev transfer u Groningen u iznosu od 1,25 milijuna eura, čini se kako je ta trojka oštetila Radnički i sebi u džep uzela 550.000 eura - stoji na službenoj stranici srbijanskog MUP-a.

Radnički je prošle godine ušao u prvu ligu, a trenutačno je pretposljednji sa 12 osvojenih bodova u 15 kola jesenskoga dijela sezone.

Komentara 1

DU
Duncan
10:45 25.12.2012.

„U Srbiji uhićenja zbog korupcije u nogometu“. Pa, da li vi stvarno verujete da se ovde radi o borbi protiv korupcije? Nema ni mesec, kako je radikalski vrh oslobodio Dragana Džajića svih optužbi, i abolirao ga a da ovaj još nije bio ni osuđen! Nikolić i Vučić proglasili su nevinim i Džajića, i „Zvezdu“, puj-pike, tamo su svi pošteni, niko žutu banku nije ukrao, udbaška „Zvezda“ u kojoj su na platnom spisku prvog tima bili i sinovi blagajnika i ekonoma, i koja je okretala milione – ima čisto poslovanje! A Vučić našao korupciju u bednom provincijskom timu! E, nije korupcija – nego Nikolićevi i Vučićevi radikali ne mogu na vlast u Kragujevcu, pa podmetanjima hoće da slome protivnike! Ali, vidi već Srbija s kakvom gebelsovskom „politikom“ ima posla, a vi u VL ispitajte bolje o čemu se radi, nemojte da nehotično dajete podršku najgorim političkim kriminalcima u Srbiji, koji će već dobiti svoje, vrlo brzo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije