Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pregleda

U Realu ne znaju koliko će trajati Lukin oporavak

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
15.10.2019.
u 23:12

Hrvatski kapetan žestoko je ušao u velškog reprezentativca te je ostao ležati na terenu

Luka Modrić ozlijedio se u 88. minuti kvalifikacijske utakmice za EP u Cardiffu između Walesa i Hrvatske (1:1) kada je morao pokriti Vidu koji je ispao u dvoboju s Wilsonom.

Hrvatski kapetan žestoko je ušao u velškog reprezentativca te je ostao ležati na terenu. Zbog tog prekršaja Luka je dobio žuti karton.

Foto: Reuters/Pixsell

Modrić se držao za mišić s grčem na licu, a nakon liječničke pomoći šepajući je izašao s travnjaka. Dobio je jak udarac u kvadriceps desne noge.

Madridski Real je u utorak objavio zdravstveno stanje hrvatskog kapetana.

'Luki Modriću je nakon pregleda klupskog liječnika utvrđena masnica i oteklina na kvadricepsu desne noge te je počela njegova rehabilitacija. Nije poznato koliko će trajati njegov oporavak'. 

Izbornik Dalić je nakon utakmice izjavio kako je liječnik potvrdio da Luka neće trenirati dva-tri dana, ali čini se da se radi o nešto ozbiljnijoj ozljedi. 

Nadamo se kako će se hrvatski kapetan ipak ubrzo vratiti na teren, te da će do okršaja sa Slovacima biti apsolutno zdrav.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

 

Komentara 3

Avatar ZLO
ZLO
00:41 16.10.2019.

Isa san vidit doktora da mi da nešto za spavanje koliko sa nervozan...

MU
muh
06:50 16.10.2019.

Real ga više ne treba.

LA
lajh1985
08:39 16.10.2019.

Sada moze kovac na proljece dobit i rakitica i modrica :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije