Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor s Lukom
Povratak na članak

U Realu održali hitan sastanak s Modrićem i otkrili mu je li istina što novine pišu

Novine Sport sa sjedištem u Barceloni izvijestile su u srijedu navečer na svojoj internetskoj stranici kako je Real Madrid ponudio 120 milijuna eura i Modrića francuskom prvaku PSG-u za napadača Neymara

Komentari 13

WO
Wolfić
21:35 08.08.2019.

Bilo je ionak jasno ko sunce da su to bedastoće

VL
AR
Arkade
22:17 08.08.2019.

Koju vrijednost ima modric kad daju 120 miluna i njega za drugog igraca

VL
Avatar TheJack
TheJack
03:32 09.08.2019.

Sto predsjenica pijana misli, to Thompson trijezan odpjeva, ako se to moze zvati pjevanjem. Sto to ima veze sa Lukom? Pa ovi bolje prikrivaju tragove.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:29 09.08.2019.

imati igrača od 33 godine, u klubu koji puca na titulu u svim natjecanjima, igrača koji u prethodnoj sezoni nije odigrao ni jednu cijelu utakmicu na nivou koji se očekuje za igrača real madrida.... s njim se ne računa ozbiljno u novoj sezoni, to je svima jasno. ionak su nagrade kojima se okitio ipak, ipak, debelo nezaslužene. objektivno. na dodjelu tih nagrada nisu došli zbilja najbolji igrači, a to nešto znači. luka je dobar igrač, al neka posebna ekstra klasa nije, što god neki novinari pisali o tome. bez puno nepotrebnih slova. luka je prošlost u realu. pomirite se s time. protekla sezona je pokazala što je real bez c ronalda. svi ostali su igrali, ako se sjećate, koji su bili dio ekipe koja je osvajala sve što se moglo... jedna ode, oni ne znaju ni hodati... svi su to vidjeli. navijači prvi, al zbog odlaska c ronalda si nisu mogli priuštiti da odmah napadnu ekipu. sad nemaju kočnice. pripremne utakmice su za real bile dosta stresne.

VL
MU
muh
21:59 08.08.2019.

Pa niko ga neče to zna svak ko malo kuži nogomet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.