Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNI TURNIR
Povratak na članak

U Parizu za žrtve poplava zaigrali Ivanišević, Čilić, Dodig, Đoković...

Na terenu Phillippe Chartier tako su igrali Ivan Dodig, Goran Ivanišević, Marin Čilić, Novak Đoković, Jelena Janković, Jovana Jakšić, Kristina Mladenović, Dušan Lajović i Damir Džumhur.

Komentari 6

PE
peugeot
08:32 25.05.2014.

Kakva predivna fotografija ! Dvanaestoro brace i sestara ! Prekrasni mladi sportasi iz republika bivse Juge koju psihopate i zluradi nacionalisti rasturise i sad se pate li, pate. Muce li se, muce. Dvanaestoro juznih Slavena ! Dvanaest dragulja !"Belo", "bilo",, "bijelo" - latice su istog cvijeta. Isti jezik - isti mentalitet. Je li Damir Dzumhur s lijeve strane "Jokera" sto ga je obgrlio rukom ? Prosao 22.godisnji mladic iz Sarajeva vise nego teske kvalifikacije i plasirao se za glavni zrijeb Roland Garrosa ! Svaka cast ! I Pavic, takodje. Krajinovicu u 3.kolu kvalifikacija to ne podje za rukom. Ispade od Francuza (7:5, 7:6). Nego, ne vidim Dodiga ? Gdje je rasna ljepotica Ana Ivanovic ? Trebala su na fotografiji biti i ostala nasa svjetski uspjesna teniska djeca sa drugim drzavljanstvima : Andrea Petkovic (Tuzla), Marko Matosevic (Jajce), Milos Raonic (Podgorica) i njegov trener iz Banjaluke Ljubicic, Nestor (Nestorovic), Dancevic... Bravo i hvala onome tko je snimio ovu krasnu fotografiju brace i sestara ! Hvala mu.

VL
BO
bosanac71000
20:39 24.05.2014.

Kako bi lijepo bilo da svi fasisti ,nacisti i ostala gamad se sklone bar na 500 godona da HUMANISTI odrade malo svog posla i pokazeu svijetu da nismo skroz zakrzljali

VL
MI
miran
20:47 24.05.2014.

Dobro ste se uopce sjetili da pomenete Djokovica .... jadnici ...

VL
LL
Lea Lezic
20:20 24.05.2014.

isprazan pokušaj oživljavanja yugoslavije... uzalud vam trud svirači, vrag će vas sve zajedno uskoro odnijeti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.