Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhitili jednu osobu

U navijačkom obračunu na Grbavici jedna osoba je ubijena!

Policija u BiH
Foto: Zoran Grizelj/Pixsell
17.04.2015.
u 09:45

"Rukovodstvo Fudbalskog kluba Željezničar potreseno je nemilim događajem koji se danas dogodio u prostorijama Udruženja navijača FK Željezničar"

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u Sarajevu u prostorijama Udruge navijača Željezničara "Manijaci" ubijena je jedna osoba. Kako doznaju mediji iz BiH, riječ je o Mirzi Raščiću.

Navodno su se prije ovog tragičnog događaja već spomenuti Raščić i još jedna osoba posvađali i potukli, a nakon toga došlo je i do uporabe vatrenog oružja. Policija je vrlo brzo došla na mjesto događaja, ali ubojica je već bio u bijegu. Došla je i Hitna pomoć, prevezli su ozlijeđenog navijača u bolnicu, ali nije mu bilo spasa.

Tijekom noći policija je privela jednu osobu za koju sumnja da je počinila ubojstvo, a Klix.ba neslužbeno doznaje da se radi o Izudinu Tahiroviću. Inače, cijeli ovaj slučaj dogodio se samo dan nakon što je na sjevernoj tribini stadiona Grbavica ostavljena bomba u ruksaku, koju je policija otklonila bez žrtava.

– Rukovodstvo Fudbalskog kluba Željezničar potreseno je nemilim događajem koji se danas dogodio u prostorijama Udruženja navijača FK Željezničar. Šokirani smo i oštro osuđujemo svaki oblik nasilja te pozivamo državne institucije, organe reda, ali i sva sportska udruženja i sve istinske ljubitelje nogometa da nam se pridruže u borbi protiv svakog oblika nasilja. U ovim teškim trenucima za sve nas, izražavamo našu duboku sućut obitelji stradalog navijača – stoji u klupskom priopćenju.

>>Huligani napali izbornika Kovača i delegaciju HNS-a: Martinac udaren, a Vrbanović pogođen bocom

Komentara 3

TF
tony.franzz
11:19 17.04.2015.

Politika i novinari su krivci. Huligani uz njihóvo odobravanje i tajnu potporu se bore protiv "istih neprijatelja"...

AL
alfredö
10:33 17.04.2015.

Sad ce im opet "ustase" bit krive...

IS
istina00
10:06 17.04.2015.

na žalost nismo niti mi daleko od toga, neki dan huligani su napali delegaciju HNS-a, a čitamo da je jedan od njih čak počeo daviti izbornika Kovača! i umjesto da im odrežu par godina zatvora, proći će s nekim sitnim kaznama dok doista nekoga ne srede kao ovaj u sarajevu! ne smije biti tolerancije na nikakvo nasilje, pogotovo ne navijačko kad napadaju kao čopori hijena! minimalna kazna godina dana zatvora pa da vidimo tko bi onda radio sra.nja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije