Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogoci i promašaji

U Lokomotivi su sazreli Badelj, Kelava i Vrsaljko

\'sport 14.08.2009. Zagreb, Kranjceviceva - 4. kolo Prva Hrvatska Nogometna liga  (1.HNL). Nogometna utakmica izmedju NK Zagreb i NK Lokomotiva.Ivan Kelava. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list\'
Antonio Bronic/PIXSELL
13.11.2010.
u 10:59

Na trojicu igrača Dinamo je potrošio 800.000 eura, a Vila, Pandža i Andronic nisu mogli igrati ni za plave ni za lokose.

Dinamova druga momčad, klub bez svoga stadiona i navijača, Lokomotiva, bila je pista s koje su uzletjela trojica plavih dragulja: Badelj, Vrsaljko i Kelava. Na svoj trojici Dinamo će dobro zaraditi i iz te perspektive projekt Lokomotiva pun je pogodak.

Danas u Lokomotivi više nema igrača Badeljeva potencijala, no Mamić neće dići ruke od svoga čeda s Kajzerice. Gdje bi inače "utopio" izume poput Maleša, Bekića, Peke, Sivonjića, vjerojatno uskoro Mesarića i Doda. No ti su momci bar dobri za Lokomotivu, a sa scene su posve nestali Andronic, D. Pandža i Vila.

Primjerice, za tu trojicu Dinamo je platio čak 800.000 eura, a ni jedan od njih nije odigrao ni minutu za plave. Andronic je sada u drugoligašu Gorici, Albanac je otišao u Tiranu, a Pandža je "spuznuo" u treću ligu, sesvetski Radnik.

U lipnju prošle godine taj je Sarajlija izjavio: "Izuzetno mi je drago što sam postao dio Dinama. Jedva čekam svoj debi." Danas je dio Dinama samo po primanjima jer, navodno, zarađuje 5500 eura na mjesec, a potpisao je – sedmogodišnji ugovor!? Nije dečko kriv što mu je upala sjekira u med...

Zbog novih, još nevidljivih "Badelja", Mamić je u Lokomotivi angažirao iskusnoga trenera Ljupka Petrovića. Plaća ga 35.000 kuna na mjesec, dakle manje nego famoznog Pandžu...

Komentara 2

VO
vojvo
12:55 13.11.2010.

dasoviču zašto ne kažeš koliko tebe plačaju da stalno pljuješ po dinamu

VE
Velikogoričan56
15:38 13.11.2010.

dasovicu, sam sebi stalno skaces u usta, u jednom casu hvalis Mamica sto je kroz Lokomotivu dobio nekoliko izvrsnih igraca, na kojima ce super zaraditi, a onda ga pljujes sto nisu bas svi izrasli u Badelje, Modrice i slicno. Jesi li kad cuo za rijec selekcija??? E, kad bi bar toga bilo u tvojoj novinskoj kuci, ti bi odavno biou cetvrtoj lizi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije