Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deutsche Welle
Povratak na članak

U Hrvatskoj stalni izljevi mržnje prema drugim navijačima, Srbima i Romima, a nogometna riba smrdi od glave

"Epilog je jasan: navijači u golemom broju okreću leđa krovnoj nogometnoj organizaciji i čak nastoje – na čelu s konfliktnim fanovima „odmetnutog“ Hajduka – naštetiti joj prekidanjem utakmica reprezentacije."

Komentari 10

SL
SlanaLana
14:54 20.03.2017.

ha, što reći onda za njemačke navijače? nedavno su navijači Borrusije Dortmund navijače Leipziga gađali kamenjem i staklenim bocama, a nisu poštedjeli niti žene i djecu. prvo počistite svoje dvorište pa onda gledate u tuđe!

VL
GA
gafe
15:28 20.03.2017.

Steta za nase igrace jer imamo stvarno top reprezentaciju koja se cijeni po svijetu. Kao prvi korak bi se Hajduk trebao izbacit iz prve lige (kao sto je se radilo sa Varteksom). Nema tu neke filozofije jer sve probleme u nasem nogometu pocinju u zavrsavaju sa Hajdukom.

VL
PA
pappmisi
16:51 20.03.2017.

Da se postuje zakon Hajduk vec odavno ne bi bio u prvoj lizi !!! Kada govorimo o Zakonu prvo ovo pitanje da resimo pa cemo ostale, Znaci izbaciti Hajduk pa mozemo pricati o cemo hocete.

VL
SN
snovakor
14:51 20.03.2017.

Da bismo trebali vidjeti prilog u časopisu, koji pokazuje totalnu istinu o Hrvatskom nogometu, naši Novinari moraju put pod noge i tražiti po Internetu informacije, da bi na kraju kopirali i prevodili prilog iz uglednog časopisa Deutsche Welle ..... katastrofa od Novinara ....

VL
DU
Deleted user
18:56 20.03.2017.

Kod nas u Hrvatskoj jje taj sto je HNS vodstvo vec dugi niz godina provodi samovolju u sportu,posebno se to odnosi u od par HNS-vi diktatora,kao sto su Suker,Mamici,i jos poneki sportski ministari i djelatnici,a to kosta Hrvatski sportski savez i Hrvatske porezne obaveznike u milijardama kuna,s tim bih se novcem moglo sagraditi nekoliko novih"Maksimira",ali i dalje ovi u HNS provode svojevolju,i tu nema kraja,tako da nam nogomet pada u ocima svjeta iz dan u dan,a kazne pristizu redovno,i moramo se dobro cuvati ispada publike na suretu s Ukrajinom,jer smo zaista pod povecalom sprtske krovne organizacije,a nasim deckim sretno i pobjeda je nasa,akobogda.

VL
DE
derin
14:49 20.03.2017.

Jedini savez koji vode ljudi osumnjičeni za izvlačenje iz nogometa 300 milijuna kuna i javno poručuju da zakon neće poštovati i jos plus milijun afera ala "pošteno sudenje". Dokaz koliko drzava i pravosuđe ne funkcionira, zato mladi i odlaze u sređene države.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.