Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi vjetrovi

U Hajduku krenula čistka, proslavljeni Vatreni prvi stradao

Mario Stanić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
02.11.2020.
u 17:47

Proslavljeni vatreni u Hajduk je stogao na poziciju savjetnika predsjednika Uprave za sportsku politiku prije nešto manje od godinu dana

Mario Stanić od ponedjeljka više nije savjetnik predsjednika Uprave HNK Hajduk za sportsku politiku i više neće obavljati nikakvu funkciju u Klubu, kratko je poručio splitski klub na svojoj službenoj stranici.

Proslavljeni vatreni u Hajduk je stogao na poziciju savjetnika predsjednika Uprave za sportsku politiku prije nešto manje od godinu dana.

Podsjetimo, Lukša Jakobušić imenovan je prije nekoliko dana novim predsjednikom Uprave HNK Hajduka, a prilikom predstavljanja medijima je kazao:

- Mario Stanić je odličan. Šarmantan čovjek, ugodan u društvu. Ali volio bih da mi objasni kako je dopustio da budemo peti, a ne drugi. Volio bih da mi objasni logiku dolazaka i odlazaka iz kluba, čime su se vodili, kako to misli raditi dalje.

Klub je u međuvremenu poražen od Istre 1:0.

 

 

Ključne riječi

Komentara 21

AN
Antonio1952
18:34 02.11.2020.

Lako je savjetovat i prodavat maglu, kao i Jelicic, Simic i drugi. Treba preuzeti odgovornost i pokazati rezultat svog rada, sve ostalo je mlacenje prazne slame. Hrvatska je puna pametnjakovica, savjetnika i prodavaca magle.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:34 02.11.2020.

Eh, moj Jakobusicu... Lako ti je potjerati Stanica iz Hajduka. To su potezi koji mozda mogu impresionirati malu djecu, potezi koji nece nista u Hajduku promijeniti. Ako si frajer, uhvati se u kostac sa kljucnim problemom, i potjeraj Naseg Hajduka iz uprave i posalji ih tamo gdje im je mjesto... na tribine.

ZL
ZlatkoRibaric
18:43 02.11.2020.

Eto, lako je bilo drugima soliti pamet. Sada su na redu i neka dođu prepametni Joško Jeličić i Pletikosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije